Roletne i komarnici su još jedan segment naše velike ponude. Roletne imaju veliku primenu u svakom domu, jer pomažu u zašititi prostorije od viška svetlosti. Takođe, one pomažu i u izolaciji, jer smanjuju gubitak toplote, ili zavržavaju hladnoću. Naša ponuda obuhvata različite vrste roletni, pa tako možete izabrati aluminijumske roletne ili plastične roletne. Veoma su izdržljive, pouzdane, omogućavaju izolaciju. Možete izabrati roletne u različitim bojama.

Komarnici omogućavaju zaštitu od insekata, dok propuštaju vazduh koji može ući u prostoriju. Mogu biti izrađeni od plastike ili aluminijuma. Dve osnovne vrste komarnika su fiksni komarnici i rolo komarnici. Fiksni komarnici su izrađeni od aluminijuma i oni ostaju fiksirani na površini na kojoj su. Rolo komarnici se češće ugrađuju. Mogu se podizati, odnosno urolati u postavljenu kutiju.

Grčka firma VIOMAL je proizvođač komponenti za roletne i komarnike koja nam je omogućila da svojim proizvodima predstavimo kvalitet u izradi i montaži, što je potvrdilo zadovoljstvo naših kupaca dugi niz godina, kada su u pitanju roletne i komarnici.

 

roletne i komarnici