Proizvodnja

PVC prozori

Dugogodišnji razvoj i proizvodnja vrhunskih PVC i ALU prozora i vrata, roletna za Vaš dom, temelji su ostvarenja cilja koji smo u samom početku postavili kao primarni: zadovoljstvo naših kupaca.

Za sve ukuse i stilove gradnje, u skladu sa savremenim arhitektonskim trendovima.

Aluminijumske roletne

Roletne izradjene kompletno od aluminijuma, posebno pogodne za spoljnu montažu i kombinaciju punjenih lamella. Kutije od poliuretana obezbedjuju osim dugotrajnosti i odličnu izolaciju. Funkcionišu ručno preko trake ili kurble i preko motora pomocu prekidača i daljinske komande.

Fiksni komarnici

Komarnici sa fiksnim okvirom spadaju u tradicionalni način zaštite prozora ili vrata od dosadnih insekata.

Okvir mreže je izrađen od aluminijumskog profila, koji obezbeđuje trajnu zategnutost mrežice i odoleva lošim klimatskim uslovima.

Garažna vrata

Rolo aluminijumska garažna vrata će u svakom slučaju zadovoljiti potrebne kvalitete, s tim da se održavanje ovakvih vrata svodi na minimum utrošenog vremena, koje podrazumeva samo higijensko održavanje. Moguće je ugraditi sistem podizanja na kurblu ili motor.

Najbitnije kod ovih garažnih vrata je njihova trajnost, i kad uzmete u obzir i minimalne zahteve za održavanje, ovakva garažna vrata su ono što svaka garaža treba da ima.

Plastične roletne

U našoj ponudi možete izbrati izmedju standardnih i spoljnih roletni koje se mogu ugraditi na već montirane prozore bez obzira od kojeg su materijala (drvo, pvc i alu). Unutrašnje roletne se ugradjuju zajedno sa prozorom.

Auminijumski venecijaneri

Venecijaneri vam mogu pomoći da se optimalno zaštitite od sunca . Takođe , veoma efikasno štite vašu privatnost. Nudimo Vam široku paletu aluminijumskih venecijanera koji će se savršeno uklopiti u vaš ambijent.
Venecijaneri se izrađuju od aluminijumskih lamela različitih širina i boja. Najširu primenu venecijaneri su našli u poslovnim prostorijama. Venecijaneri se montiraju sa unutrašnje strane prozora. Upravljanje je ručno pomoću plastične palice koja rotira aluminijumske lamelice do 180º i na taj način se reguliše protok sunčeve svetlosti u prostoriju.

Pokretni komarnici
    Proizvode se u varijantama:
  • rolo komarnik (pokretni rolo mehanizam za mrežu)
  • vrata komarnik (za prolazna vrata ili balkonska vrata)
  • fiksni komarnik (365 dana zaštite od insekata)
PVC vrata

Dugogodišnji razvoj i proizvodnja vrhunskih PVC i ALU prozora i vrata, roletna za Vaš dom, temelji su ostvarenja cilja koji smo u samom početku postavili kao primarni: zadovoljstvo naših kupaca.

Za sve ukuse i stilove gradnje, u skladu sa savremenim arhitektonskim

Roletne, tende, cerade

Bavimo se izradom svih vrsta cerada i tendi

Rolokomarnici

Rolo komarnici, komarnik, Rolo komarnik, fiksni komanici. Kvalitetna i profesionalna ugradnja rolo komarnika, ugradnja fiksnih komarnika i servis rolo komarnika

Trakaste zavese

Trakaste zavese su savremeno rešenje za zaštitu od sunca, koje predstavlja praktičan spoj estetike i funkcionalnosti.

Pored zaštitne uloge, oplemenjuju i daju toplinu modernim, a naročito poslovnim enterijerima.

Zavesama se upravlja manuelno uz pomoć lančica kojim se mogu pomerati duž garnišne ili regulisati stepen propuštanja svetlosti.

Usled statičkog elektriciteta odbijaju prašinu te dugo ostaju čiste.

Kasnije je moguće održavanje hemijskim ćiščenjem.

Revolucionarni dizajn - Komore su dizajnirane na osnovu poslednjih metoda kalkulacija kako bi se osigurale visoke toplotna i zvučna izolacija, kao i optimalna stabilnost i snaga profila kako bi mogli da drže teška stakla.

Pouzdana funkcija - Povezivanje nosećih delova sa nekoliko zidova i dodatnim zadebljanjem specijalnim zavrtnjima u glavnim nosećim zonama.

Zastakljivanje - Veliki raspon stakala do 48 mm (troslojnog ili stakla sa specijalnim funkcijama).

Okapnice su dizajnirane tako da se montiraju zajedno saprozorima u donji deo otvora. Oni štite od prodiranja vode u prostoriju, štite prozor od vlage i brzog propadanja.Okapnice su neophodne komponente svakog prozora,balkonca ili lodje.

Spoljne zaluzine

Zaštitite se od sunca nejefikasnijim načinom zaštite. Ugradite spoljne žaluzine!

Spoljašnje žaluzine efikasan sistem zaštite kako od toplote direktnog sunčevog uticaja, jer onemogućavaju zagrejavanje stakla, za razliku od unutrašnjih žaluzina. Sa druge strane lako je regulisanje količine svetla koje prodire u prostoriju sa mogućnošću visokog stepena zamračenja prostorije. Prednost spoljašnjih žaluzina je što potpunim zatvaranjem lamela omogućavaju i kompletnu zaštitu od pogleda spolja.

ŠTEDE VAŠ PROSTOR

Za svako vozilo. Puna visina otvaranja, kao i sam način otvaranja (vertikalno na gore, a onda ispod plafona) čuva raspoloživi prostor što ih čini idealnim za velika vozila kao što su džipovi i kombi vozila.

BEZBEDNA

Bezbednost na prvom mestu. Konstruisana su tako da je gotovo nemoguće povrediti ruke u bilo kom njihovom delu.
Ukoliko bi prilikom zatvaranja naišla na bilo kakvu prepreku istog trenutka bi se zaustavila i krenula na gore.
Elektronski i mehanički bezbednosni uređaji onemogućavaju nasilno podizanje vrata.

KOMFORNA

Sastoje se iz niza traka koje mogu biti širine 127 mm ili 89 mm. Trake se pomeraju pomoću lančića, a radijus njihovog okretanja je 180 stepeni sto omogućuje laku regulaciju nivoa osvetljenosti prostorije.U ponudi nudimo preko 50 različitih dezena traka izrađenih od plastificirane antistatičke, antibakterijske i nezapaljive tkanine koje ne skupljaju prašinu i ne upijaju neprijatne mirise.

Zebra zavese se sastoje od mehanizma i dvoslojnog platna gde se naizmenično smenjuju prozirna i neprozirna polja tkanine. Izrađuju se na ručni pogon. Pomeranjem lančića reguliše se i stepen preklapanja polja čime se reguliše nivo propuštanja svetlosti u prostoriju.

Elegantan i moderan dizajn ih izdvaja od drugih tipova zavesa a ujedno su i veoma praktično rešenje za zaštitu od svetlosti.

Izrađuju se po dimenzijama kupca i usklađuju sa njegovim potrebama. Dostupno je više dezena platna što obezbeđuje adekvatnu ponudu za različite tipove enterijera.

Komarnik koji ima nizak prag, prag od 2 milimetara napravljen od aluminijuma kako bi maksimalno olakšao prelazak preko komarnika i time smanjio broj nezgoda.Plisse komarnik koji se skupi u vertikalni aluminijumski profil jer je mrežica pravljena tako da se formira u cik-cak. Širina komarnika je 12 milimetara. Komarnik može da bude jednodelan ili dvodelan. Dvodelni modeli mogu da se otvaraju i sa jedne i sa druge strane a mogu i da se skupe na sredini, zavisi od Vaših želja. Po posebnoj ponudi radimo komarnike po bojama koje Vi želite.