Ostali naši proizvodi

Revolucionarni dizajn - Komore su dizajnirane na osnovu poslednjih metoda kalkulacija kako bi se osigurale visoke toplotna i zvučna izolacija, kao i optimalna stabilnost i snaga profila kako bi mogli da drže teška stakla.

Pouzdana funkcija - Povezivanje nosećih delova sa nekoliko zidova i dodatnim zadebljanjem specijalnim zavrtnjima u glavnim nosećim zonama.

Zastakljivanje - Veliki raspon stakala do 48 mm (troslojnog ili stakla sa specijalnim funkcijama).

Prilagodljiva i čista montaža - Prozori GEALAN mogu se namontirati metalnim tiplovima, standardnim ankerima za montažu ili specijalnim PVC tiplovima. Montaža je brza, čista i bezbedna.

Okapnice su dizajnirane tako da se montiraju zajedno saprozorima u donji deo otvora. Oni štite od prodiranja vode u prostoriju, štite prozor od vlage i brzog propadanja.Okapnice su neophodne komponente svakog prozora,balkonca ili lodje.

Prednost aluminijumskih okapnica:
Antikorozivna aluminijumska baza;
Izvanredna otpornost na atmosferske padavine, UV zrake, temperaturne oscilacije od -40ºC do +80ºC, mehanička oštećenja (habanje, ogrebotine), zagadjenje prašinom;
Lako čišćenje površine vodom;
Estetski izgled koji traje godinama;
Površina okapnice je prekrivena zaštitnim filmom koji čuva proizvod tokom transporta i montaže, i lako se skida odmah nakon montaže.

Zaštitite se od sunca nejefikasnijim načinom zaštite. Ugradite spoljne žaluzine!

Spoljašnje žaluzine efikasan sistem zaštite kako od toplote direktnog sunčevog uticaja, jer onemogućavaju zagrejavanje stakla, za razliku od unutrašnjih žaluzina. Sa druge strane lako je regulisanje količine svetla koje prodire u prostoriju sa mogućnošću visokog stepena zamračenja prostorije. Prednost spoljašnjih žaluzina je što potpunim zatvaranjem lamela omogućavaju i kompletnu zaštitu od pogleda spolja.

ŠTEDE VAŠ PROSTOR

Za svako vozilo. Puna visina otvaranja, kao i sam način otvaranja (vertikalno na gore, a onda ispod plafona) čuva raspoloživi prostor što ih čini idealnim za velika vozila kao što su džipovi i kombi vozila.

BEZBEDNA

Bezbednost na prvom mestu. Konstruisana su tako da je gotovo nemoguće povrediti ruke u bilo kom njihovom delu.
Ukoliko bi prilikom zatvaranja naišla na bilo kakvu prepreku istog trenutka bi se zaustavila i krenula na gore.
Elektronski i mehanički bezbednosni uređaji onemogućavaju nasilno podizanje vrata.

KOMFORNA

Bez izlaska iz vozila po mraku ili lošem vremenu, automatsko zaključavanje, komforno upravljanje mini daljinskim upravljačem, kodnim tasterom, magnetnim čitačem . . .

Sastoje se iz niza traka koje mogu biti širine 127 mm ili 89 mm. Trake se pomeraju pomoću lančića, a radijus njihovog okretanja je 180 stepeni sto omogućuje laku regulaciju nivoa osvetljenosti prostorije.U ponudi nudimo preko 50 različitih dezena traka izrađenih od plastificirane antistatičke, antibakterijske i nezapaljive tkanine koje ne skupljaju prašinu i ne upijaju neprijatne mirise.

Zebra zavese se sastoje od mehanizma i dvoslojnog platna gde se naizmenično smenjuju prozirna i neprozirna polja tkanine. Izrađuju se na ručni pogon. Pomeranjem lančića reguliše se i stepen preklapanja polja čime se reguliše nivo propuštanja svetlosti u prostoriju.

Elegantan i moderan dizajn ih izdvaja od drugih tipova zavesa a ujedno su i veoma praktično rešenje za zaštitu od svetlosti.

Izrađuju se po dimenzijama kupca i usklađuju sa njegovim potrebama. Dostupno je više dezena platna što obezbeđuje adekvatnu ponudu za različite tipove enterijera.

Komarnik koji ima nizak prag, prag od 2 milimetara napravljen od aluminijuma kako bi maksimalno olakšao prelazak preko komarnika i time smanjio broj nezgoda.Plisse komarnik koji se skupi u vertikalni aluminijumski profil jer je mrežica pravljena tako da se formira u cik-cak. Širina komarnika je 12 milimetara. Komarnik može da bude jednodelan ili dvodelan. Dvodelni modeli mogu da se otvaraju i sa jedne i sa druge strane a mogu i da se skupe na sredini, zavisi od Vaših želja. Po posebnoj ponudi radimo komarnike po bojama koje Vi želite.