PVC stolarija je danas nezaobilazni element mnogih domova. Razlog zbog koga je ova vrsta stolarije veoma zastupljena leži u samim osobinama materijala. U pitanju je veoma izdržljiva i dugotrajna stolarija koju odlikuju dobra izolaciona svojstva, kao i pristupačna cena. Kada su u pitanju PVC prozori ili PVC vrata, naš glavni cilj je bio upravo proizvodnja vrhunske stolarije koja će zadovoljiti sve potrebe naših kupaca. U pitanju su proizvodi koji se mogu prilagoditi različitim ukusima, stilovima gradnje i osobinama prostora, kako bi se što bolje uklopili u celokupni dizajn svakog objekta.

PVC stolarija – karakteristike

PVC stolarija je uvek dobar izbor, ukoliko su Vam potrebni pouzdani proizvodi koji će odgovoriti na zahteve. Jedna od glavnih prednosti PVC stolarije leži u odličnoj toplotnoj izolaciji. U tome prednjači u odnosu na ostale tipove stolarije. PVC prozori koji ne dopuštaju da toplota izlazi iz prostorije, omogućavaju uštedu, posebno tokom zime. Kako je potrebno manje energije kako bi se prostorija zagrejala, omogućava se i veća energetska efikasnost. Naravno, da bi se postigla što veća ušteda i što manje gubljenje energije, potrebno je da proizvodi budu kvalitetno izrađeni. Naša firma izrađuje proizvode vrhunskog kvaliteta, zbog čega se ovi potencijali PVC stolarije mogu iskoristiti u potpunosti. Pored kvaliteta izrade, veoma je bitna i sama montaža, tako da i taj posao možete prepustiti nama, kako bi stolarija bila ugrađena prema zahtevima proizvoda, ali i samih prostorija.

Zbog karakteristika materijala, PVC stolarija može trajati veoma dugo, uz veoma malo održavanja. Polivinil-hlorid, odnosno PVC, je veoma otporan, stabilan, dugotrajan i lako održiv materijal, zbog čega se primenjuje ne samo u stolariji, već u skoro svim oblastima proizvodnje. Dakle PVC vrata, PVC prozore i druge elemente stolarije odlikuju odlična termoizolaciona svojstva, izuzetan odnos cene i kvaliteta, izdržljivost i fleksibilnost u pogledu zahteva kupaca.
Nemačka firma GEALAN je lider u svetu u proizvodnji PVC profila koji su zastupljeni i u našoj proizvodnji stolarije. PVC stolarija se kod nas izrađuje od više serija GEALAN-a.