Aluminijumska stolarija je odličan izbor ukoliko vam je potrebna otporna, izdržljiva, lepo dizajnirana stolarija.  ALU stolarija je veoma ekološka, zbog odlika samog aluminijuma kao materijala. ALU prozori su odličan izbor ukoliko Vam je potrebna dobra izolacija, otpornost na više temperature i druge spoljašnje faktore. Takođe, kada su u pitanju veće površine, aluminijumska stolarija je odličan izbor, jer je lakša od PVC stolarije. ALU vrata se mogu javiti u različitim varijantama, kao što su jednokrilna ili dvokrilna vrata. Takođe, moguća je izrada različitog dizajna u zavisnosti od vaših želja i specifičnosti prostorije.

Rolo As već dugi niz godina na tržištu je poznat kao neprikosnoven i bez konkurencije. Bogat asortiman i kvalitet robe glavni su razlozi našeg uspeha.
Iz ponude izdvajamo ALU stolariju modernog dizajna, po veoma pristupačnim cenama.

Alumil se danas predstavlja kao najveci proizvođac aluminijumskih profila u Grčkoj i jedan od pet najvažnijih u Evropskoj uniji. Firma koja stalno razvija svoje sisteme i pomaže nam da proizvedemo kvalitetnu aluminijumsku stolariju. Dodatnim profilima omogućuje nam rešavanje složenih i specifičnih arhitektonskih rešenja, kao i proizvodnju prema željama kupaca.